my sis bertunang

>> Wednesday, March 16, 2016


Tarikh  : 20.12.2015
Tempat    : Sungai Buloh

Majlis pertunangan adik pompuan akak
dah berapa bln pn berlalu
tapi tetap nak masuk blog juga :)
untuk kenangan di kemudian hari 

untuk majlis ni pada mulanya mmng tak ada planing awal pn
rasanya dalam dua mingu camtu ja kot
kebetulan mak akak dah ada kl
so kami adik beradik ambik keputusan untuk buat kat kl ja
dan majlis berlangsung di rumah abg akak di sg buloh

 walaupun ambik masa yang singkat untuk siapkan mcam2 benda
majlis berjalan dengan lancar dan meriah
alhamdulillah semuanya dipermudahkan olehNYA

pelamin dah tentunya kak dia sendiri yang buat
 penin juga nk pikir idea utk pelamin
klu boleh nk buat simple je x nak guna kain backdrop semua

so inilah hasilnya
wlupn penat juga berangkut barang2 ke sana
tapi puas hati sbb dapat buat utk adik sendiri
insyaallah lpas ni buat pelamin untuk kahwin pulak

lakaran pelamin
tqsm pd sahabat yang sudi bagi idea untuk buat pelamin ni
abaikan tangan yang gebu gebas tu ya....
untuk hantaran pn akk pilih bunga yg ringkas je
x nak serabut serabut
dari pihak pompuan 7 dulang hantaran

bertungkus lumus sehari sebelum majlis berlangsung
nasib ada anak buah yang tinggi menggalah 
boleh tolong capai mana yang tingi

kesian budak tecik ni
ummi sibuk dgn kerja x dan nk layan dia
ummi dah siap setting nk ambik gmbar pelamin
dia yg sibuk nak posing

silakannn anakanda
p/s : dah buka baju nk mandi pn sempat lagi dia
masa utk deco tangga
siap !!!!!!
hantaran dari pihak kami


hantaran dari pihak laki2
sepatutnya 5 tp terlebih satu
x pa pihak kami terima je
brapa pn :)


perbincangan antara dua-dua pihak
yang bju melayu pink tu satu satunya abang akak

kakak pihak lelaki yang menyarung cincin
tahniah anjang!!

tetamu sedang menjamu selera
masa untuk bergambar
moh kita

tok tun,anjang,ummi,acik
ziyad
kak yun n dik kah(anakbuah)
anak ummi sporting hari ni
paksu n maksu 
yang datang dari kedah (kampung)
family sebelah lelaki
family sebelah pompuan
eehh ziyad x de plak masa ni
ummi dan ziyad
insyaallah majlis kawin akan menyusul dalam tahun ni 
doakan :)

0 comments:

Post a Comment

Welcome