~ Racun & Penawar~

>> Thursday, February 23, 2012

wlpn minat menghias & mendeko umah begitu mendalam.....tp keselesaan n keselamatan juga perlu dititikberatkn....terutamanya ketika menerima tetamu yg ada anak kecik....
takut nnt tetamu rasa kekok n x selesa bila berkunjung ke rumah yg sarat barat dgn brg2 prhiasan....adalah lebih baik hiasan2 kecik atau yg mudah pecah kita letak tpt tingi, yg x mudah dicapai ataupn dekokan sja pada dinding......

pnya pnjang lebar mukadimah....:)

sebenarnya nk kongsi ni....
cuti akhir thn baru2 ni my mum n my anakbuah seramai 8org bik kesempatan untuk lepak kt my home lebih krg 2mingu.....tau je lah my home hnya sekangkang kera....apartment jer....diorng ni klu dh brjumpa...masing2 x mkn saman....so bg mengelakkn kejadian yg x diingini jenuh gak la pikir cmna nk mngalihkn brg2 kt dlm umah.....umah sempit brg mnyak....huhuuhu....ni la padahnya kalau soping x henggat.....
klu tidak kang balik kerja jer mesti memasing terjerit2 wat pengaduan.....angahhhh.....brg ni pecah.....anggahhhhh............brg tu jatuh....
klu brg2 dh ketepi senang la derang nk guling2 ker....gusti ker....

so....ni la hasilnya...........

~sebelum~
~selepas~
~sebelum~
~selepas~
~garden la sangat....~
~taraaaaaaaa~

haaahhhh..... tengok bkn men santai lg...pepagi mandi lum....cuci muka lum..dh berehat kt taman astakonaku yg seciput ni.... siap gonggong botoi lg.... dgn kaki bersilang.....dan lagi peace yoooo.....hehehe


~ hnya menumpang kasih....
diorng la racun...
diorg la penawar ~
(6 dr 8org my nephew n my niece)

~sayang kamo ketat2~

~peace~

0 comments:

Post a Comment

Welcome