~lama punya story~

>> Friday, June 13, 2014

Assalamualaikum.........
ni mingu bila tah punya cerita...haha...dh x ingat dah...tgh2 mlm org dok tido kami masih berkeliaran di KLIA...my kazen sambung study kt Mesir so jom la reramai g hantar dia kt aipot....kapatebang pukul 3.00 am kot

sampai klia lebih kurang pukul 10.30 camtu...lama lagi nk kena tunggu....ustaz dia cakap pukul 12 baru kuanter untuk cek in bagasi buka....owhhh giler lama....nasib baik si kecik ni very t kool...relax jer dia pandang kiri kanan depan belakang atas bawah....padahal ngantuk giler dah kot....time tido dia 8-9 dah lalok dah ...dlm keta otway td sempat la jugak dia membuta....sampai jer dokong masuk stroller terus buka mata sengih2....suka sangat kalau bab berjalan....sebijik cm ummi....hahaah


nampak terbuntang biji mata....time ni pukul 11,12 camtu la kot......


haishhhh payah sungguh la nk bik gambar....macam taw2 jer dia....
acik dia nk bik dari depan dia pandang belakang.....


nk ambik dari belakang dia cepat2 nk pandang depan.....
laju2 snap


kesian plak kot dia ngntuk nk tidor ke apa.....
masukkan dalam stroler balik.....
elok jer dia .... siap senyum tunjuk lesung batu pipit lagi....


hati tu nak main lagi


tp mata makin lama makin kuyu


dah mengantuk sangat2 dah....ummi tepuk2 akhirnya tidur jugak....
klu x tepuk asik terkejut jer setiap kali org buat announcement....
dgr bunyi jer buka mata....
macam la org pangil nama dia....hahaha


kami yang sedang menungu....
time ni hampir pukul 12tghmlm dah....


masing2 dah letih....mengantuk...
huhu...esok dh la den keja....


12.15 camtu baru kuanter untuk cek in bagasi buka.....
beratur yerrr....sila ikut barisan


ini la my cousin shafiq....baru 18tahun....
sebelah yg tudung putih tu ibu dia....
maktam saya...hihihi
lagi sorang tu adik dia bru darjah 4...


setel bagasi semua dalam pukul 12.45 camtu....
 pukul 2 am baru dia masuk dlm....
hoihh....x larat nk tungu...so minta diri dulu...
klu weekend no hal...sampai subuh pn x da hal punya....
dalam pukul 1 camtu kot akak balik....
dlm keta terus zzzzzzzzzz 
sampai rumah haii malasnya nk buka mata ....
klu tido jer dlm keta kn bestnya...

0 comments:

Post a Comment

Welcome