GA dr IRA

>> Monday, May 10, 2010

Nak gak join GA dari IRA ( http://pinkcraftheaven.blogspot.com/)
masih ada masa g...coz tarikh tutup 15 mei...
~so...ni syarat2 yg perlu di buat :

1. perlu letak comment dlm entry INI SAHAJA
~ siap ~

2. WAJIB jadi follower sy.
~ memng dh polo pn.. ~

3. perlu buat satu ENTRY pasal GA ni..
~ tgh wat lo nih ~

a) mcmna dpt tau blog Pink Vintage yg sungguh menawan ni (perasan sikit nooo)
~sekodeng dari satu blog ke satu blog (x henngat blog maner) maka ternmpak ler FA ira yg cun melecun tuh....berminat nk msuk kelas ira ...pas2 bgtaw ayu(cik bedah faux kek) yg teringin sgt nk bljar ngan ira...ayu kata p ler...tnya ayu ira dok mana...penang...mak aih jauh nyer...hancuss harapan...time 2 lum terfikir g yg klu nk leh bljar klu o t way lik kg~

b) apa pendapat anda tentang blog Pink Vintage ni?
~emmm....blog ira besa2 jer cm blog org len gk....tp yg luar biasa nyer hasil FA ira memng mengancam n cun giler....pas2 suka baca ira membebel kt blog....comel sgt cm tuan dia....hehe...bkn bodek ekk...serius nih...suker cara ira yg kelakar n telus melus tue...hehe..~


c) kekerapan anda melawat blog Pink Vintage
~ setiap kali ira update blog mesti x lepas peluang...terjah jgn x terjah...~

d) andaikata anda yg menang..apa yg akan anda buat???
~ leh menang ker....persaingan yg senggit nih...x mengharap sgt (cewahh...betoi ker)...join pn sekadar memeriahkn industri blogger jer....he3....eemm...tp klu menang...bersyukur sgt ke hadrat ilahi...dan berterimakasih pda ira.....n sudah semestinya x sabar nk memeluk n mengantung hadiah yg lumayan tue dengan penuh kasihsayang (bkn senang nk dapat)....:) ~

Rasanya dh memenuhi syarat2 nih...cuma tungu juri dtg semak jer.....

~Sekian~

0 comments:

Post a Comment

Welcome