~Kenduri kawin~

>> Sunday, December 30, 2012

Tarikh ~ 23/12/2012
Hari ~ Sabtu
Lokasi ~ Pantai Puteri, Melaka

Alhamdulillah sorang lg anakbuah dah selamat diijabkabulkan dengan pasangannya......



kawin anakbuah haruslah mak sedara dia yg buat pelamin.....


gigih memasang bunga untuk decoration pelamin...


kerahan tenaga untuk memastikan yg terbaikkk.........
time ni la brjumpa sanak sedara.....masing2 brgotong royong wat kerja.....


hasilnya.......
siap pn pelamin...buat ala kadar jer......
kerusi n stage pengantin tlg carikan.....
cz maksedara dia cuma ada buaian jer......hihi


malamnya acara conteng2 plak.......
sekarang ni mcm2 ehhh....henna bagai....
dulu2 manada benda2 ni semua.......
berinai biasa jer.........


yang lukis henna ni adik ipar pengantin pompuan.........
pandaikan dia lukis.......
sama ja... mcm guna teknik tekap plak....
padahal main lukis n agak2 jer sama ke tidak......


terbaik!!!!! cantik........


selesai jer pengantin......
yg lain apa lg terus seranggg......hehe....
ambik nombor tunggu turn..........
nasib baik ler org yg membuatnya sanggup layan..........
nk bg adil so kita buat corak sama jer lah yoooo....




posing.....


pengantin bersiap sedia ke masjid........
untuk acara akad nikah...


sebelum tu sempat lg berposing depan pelamin......


syukur alhamdulillah......
dh selamat semuanya....
sudah bergelar isteri......

pengantin berarak.......



bersanding.....


bagai pinang dibelah dua....


makan beradap....

p/s ~ buat pasangan norliza & salleh....selamat melayari bahtera di alam perkahwinan......semoga kalian berbahagia hingga ke hujung nyawa.....



Read more...

~Majlis Cukur Jambul Baby Nur Qaseh Fayrisya~

>> Monday, December 24, 2012

BBS031 Majlis Berendoi / Cukur Jambul Baby Nur Qaseh Fayrisha
 Tarikh ~ 03/11/2012 
 Tempat ~ Tmn Kosas Ampang 
 Tema ~ Pink + Purple






berminat????? 
Jom dapatkan pakej2 menarik yg ditawarkn...... 
untuk keterangan lanjut sila hubungi saya di talian 019-3613630 (liza) 
or email liezamorad@yahoo.com 
P/s Sila layari FACEBOOK : Buaian Berendoi Singgahsana

Read more...

~FM~

>> Friday, December 21, 2012

my collection 
~fridge magnet~






ni yg jatuh2 n rosak.....
lum sempat nk repair lg........



Read more...

~nikah~

>> Wednesday, December 19, 2012

tarikh ~ 01/12/2012 
masa ~ 10.00 am 
tempat ~ masjid setapak
baju ni dh lama beli masa g indon dulu....
tp bru pakai sekali....
x suka warna dia tersangat la garang.....
~kaler purple kePINKan~
ready to mkn kenduri.....

~me wif pengantin~
~pengantin lelaki berstanby untuk mjlis akad~
~Syukur alhamdulillah...sudah bergelar isteri~
~acara batal air sembahyang~
~pengantin yang dirai...~
kami satu sekolah dulu...tp dia ni pangkat adik cz 5thn lebih muda...x sangka setelah berpisah hampir 10thn kami terjumpa balik...ingat lg time tu baru beberapa bln jejak kaki kt kolompo ni n baru jer kerja...tetiba ada org tegur....haha... rupanya dia masih ingat lg muka ni....dulu berkawan x der la baik sgt....sekadar tegur2 gitu2 jer....now setelah jumpa balik 15thn yg lpas....kitaorang boleh dikatakan kamceng jugak....x ada rahsia diantara kami....oleh kerana dok umah pn dekat2 jer selalu kuar mkn bersama....moga bersahabatan kami berkekalan hendaknya....aminn


tahniah buat sahabatku fizah....alhamdulillah setelah 4thn menjadi single mum buat 4org cahayamata kini bertemu jodoh buat kali ke2...semuga jodoh kali ini kekal berpanjangan hingga ke hujung nyawa....aminnnn...



~kita hanya merancang...ALLAH yg menentukan segala2nya.....apapun aturan ALLAH adalah yg TERBAIK untuk kita.......

Read more...

~Majlis Cukur Jambul Baby Muhammad Faaiz~

>> Monday, December 17, 2012

BBS030 Majlis Berendoi / Cukur Jambul Baby Muhammad Faaiz
 Tarikh ~ 20/10/2012 
 Tempat ~ Taman Melawati
 Tema ~ Orange + Cream







berminat????? 
Jom dapatkan pakej2 menarik yg ditawarkn...... 
untuk keterangan lanjut sila hubungi saya di talian 019-3613630 (liza) 
or email liezamorad@yahoo.com 
Sila layari FACEBOOK : Buaian Berendoi Singgahsana


P/s ~ kustemer request nk yg simple2 x nak bnyak bunga2 cz baby boy.........



Read more...

~Ikan Bakar~

>> Saturday, December 15, 2012

Hujung minggu lpas balik umah simpng 4.....so sempat la g makan ikan bakar kt umbai....
kt sana memng terkenal dgn ikan bakar.....emmm...lokasinya pn menarik....tepi laut....angin sepoi2 bahasa gitu...haha...jom kita tgk apa yg di order.......
 ~ikan bakar sambal~
 ~udang goreng butter~
 ~ketam goreng berlada~
 ~sotong goreng tepong~
 ~adehhhh....lapar la plak.....~
 ~tambah sayur asparagus~
~inilah kedai yg menjadi pilihan setiap kali berkunjung ke umbai....~

Sekian...pewot dh mula berdondang sayang tgk lauk pauk ni....

Read more...

Welcome