~hitam itu menawan~

>> Wednesday, February 29, 2012

~Buaian untuk disewa~
Abadikan kenangan terindah.....
bersama sicomel anda.....

Sila dapatkan pakej-pakej menarik yg di tawarkan......







Berminat????

boleh hubungi saya di talian 019-3613630 (liza)
or email liezamorad@yahoo.com.......
buaianberendoisinggahsana.yahoo.com......

P/S : Sila layari FACEBOOK : Buaian Berendoi Singgahsana

Read more...

~terapi mata~

>> Monday, February 27, 2012


Assalamualaikum........
jom tengok umah my pren.....
jugak sorang blogger.......

xceli pic2 ni dh lama ambik.....
cuma baru teringat nk publishkn kt cni....
skrng umah dia pn dh berubah........
sofa dh bertambah.....
almari pn dh beralih arah..........

ok....jom tengok....

~ruang tamu yg sgt kemas~
~tersusun rapi~

~koleksi fauxcake~
(dia juga menerima tempahan & membuat kelas fauxcake)
~ruang makan ~


~antara koleksi yg dpat kita lihat~





~meh kita jengah kt dapor yg somel ni...~

~ok...skrng di luar umah plak~


cantik kn........
mmng sangat2 cantik.......
kemas dan tersusun rapi......

klu nk berkunjung ke blog tn umah tu bleh klik sini

okeyyyyy....selamat mengKLIK.....:)


Read more...

~Promosi Bln Mac~

>> Saturday, February 25, 2012

Jangan lepaskan peluang
untuk menikmati pakej2 menarik yg ditawarkan......
Abadikan kenangan terindah.....
bersama sicomel anda.....

pilihan kaler boleh mengikut
tema yg anda suka.....






Untuk keterangan lanjut
sila hubungi 019-3613630 (liza)
or email liezamorad@yahoo.com

FACEBOOOK ~ Buaian Berendoi Singgahsana

Read more...

~ Racun & Penawar~

>> Thursday, February 23, 2012

wlpn minat menghias & mendeko umah begitu mendalam.....tp keselesaan n keselamatan juga perlu dititikberatkn....terutamanya ketika menerima tetamu yg ada anak kecik....
takut nnt tetamu rasa kekok n x selesa bila berkunjung ke rumah yg sarat barat dgn brg2 prhiasan....adalah lebih baik hiasan2 kecik atau yg mudah pecah kita letak tpt tingi, yg x mudah dicapai ataupn dekokan sja pada dinding......

pnya pnjang lebar mukadimah....:)

sebenarnya nk kongsi ni....
cuti akhir thn baru2 ni my mum n my anakbuah seramai 8org bik kesempatan untuk lepak kt my home lebih krg 2mingu.....tau je lah my home hnya sekangkang kera....apartment jer....diorng ni klu dh brjumpa...masing2 x mkn saman....so bg mengelakkn kejadian yg x diingini jenuh gak la pikir cmna nk mngalihkn brg2 kt dlm umah.....umah sempit brg mnyak....huhuuhu....ni la padahnya kalau soping x henggat.....
klu tidak kang balik kerja jer mesti memasing terjerit2 wat pengaduan.....angahhhh.....brg ni pecah.....anggahhhhh............brg tu jatuh....
klu brg2 dh ketepi senang la derang nk guling2 ker....gusti ker....

so....ni la hasilnya...........

~sebelum~
~selepas~
~sebelum~
~selepas~
~garden la sangat....~
~taraaaaaaaa~

haaahhhh..... tengok bkn men santai lg...pepagi mandi lum....cuci muka lum..dh berehat kt taman astakonaku yg seciput ni.... siap gonggong botoi lg.... dgn kaki bersilang.....dan lagi peace yoooo.....hehehe


~ hnya menumpang kasih....
diorng la racun...
diorg la penawar ~
(6 dr 8org my nephew n my niece)

~sayang kamo ketat2~

~peace~

Read more...

~jauh di mata dekat di hati~

>> Monday, February 20, 2012

Pejam celik....pejam celik....
Dah 2thn usia umah nie.....
(dr tarikh dapat kunci)
seblum ni ada saya post kt cni

x sempat nk duduk pn....
cz insan tersayang telah pergi buat selama2nya....
pn ada saya ceritakn kt cni ........

sekarang umah ni hanya tpt persinggahan.....
terutamanya bila ujung mingu.....
atau hari2 cuti
itupn klu ada masa......

klu lama x pergi.......
cmni lah jadinya......






~sebelum~
SEMAK SAMUN
sakit mata nengoknya.....

~selepas~
RUMPUT DH MESIN
sedap sikit mata memandang....
~pokok mangga ni x besar2~
agaknya x jaga kot......
terbantut tumbesaran....:)
~umah ni terletak .....
di kwsan alor gajah melaka~
kira2 sejam setengah prjalanan dr kl
~dlm umah masih juga kosong~
(sekosong hati ini....huhu)

~meja mkn dr kl bwa cni~
umah skrng x sesuai taruk meja mkn cz sempit
haaaa.. tv antik ni......
wlpn gedabak tp gmbar still clear....

janji hadoooo knnn.....hihihi
suatu ari nnt umah ni mungkin akn dilepaskn jua......
krn sudah tidak memberi apa2 erti buat diri ini.....
hanya kenangan lalu yg amat sukar dilupakan.....
wlpn sesaat....sedetik.....senafas......
kenangan itu ttp subur dlm ingatan....:(



~kdg2 ALLAH sembunyikan matahari, dia datangkn petir dan kilat.....
kita menangis dan tertanya2 ke mana hilangnya sinar.......
Rupa2nya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yg cantik dan indah.......

Read more...

~pakej menarik~

>> Thursday, February 16, 2012


Berminat????

boleh hubungi saya di talian 019-3613630 (liza)
or email liezamorad@yahoo.com.......
buaianberendoisinggahsana.yahoo.com......

P/S : Sila layari FACEBOOK : Buaian Berendoi Singgahsana

Read more...

Sewa Buaian Berendoi

>> Wednesday, February 15, 2012

ASSALAMUALAIKUM.......
KAMI MENYEDIAKAN KHIDMAT MENYEWA BUAI UTK MAJLIS BUAIAN BERENDOI / AQIQAH / CUKUR JAMBUL DGN PAKEJ YG MENARIK, SESUAI BAGI MEREKA YG INGIN MENGADAKAN MAJLIS SECARA SEDERHANA TETAPI TETAP MERIAH. TEMPAHAN HENDAKLAH DIBUAT 2 MINGGU SEBELUM MAJLIS. HARGA BOLEH DIRUNDING MENGIKUT KEHENDAK PELANGGAN.








Jangan lepaskan peluang ini....
boleh dapatkan pakej yg menarik dengan harga serendah RM280 sahaja!!!
Berminat????

boleh hubungi saya di talian 019-3613630 (liza)
or email liezamorad@yahoo.com.......

P/S : Sila layari FACEBOOK : Buaian Berendoi Singgahsana



Read more...

Welcome